Kasım 27, 2018 Ürünler Yorum yapılmamış

Özenle seçilmiş siyah zeytinler, boylarına göre ayrılarak, geleneksel yöntemlerle doğal salamura suyunda 6-8 ay uykuya yatırılarak tatlandırılır. Tam zamanında havuzlardan alınıp, yağ ilave edilerek yemeğe hazır hale getirilir ve el değmeden paketlenir.

Yağlı Sele ile Yağlı Salamura zeytinin farkı nedir?

İkisi de aynı üründür, fark yoktur. Toplandıktan sonra tuzlu su ile yapılan salamurada tatlanan zeytinler, salamuradan çıkartılıp yağlanır ve yemeğe hazır hale getirilir.

Yağlı Salamura ile Sele zeytinin farkı nedir?

Sele zeytini için özenle seçilmiş Gemlik çeşidi zeytinlere, sadece tuz ilave edilir, bidonlara koyulur ve bidonlar çevrilerek tatlandırılır. Yağlı salamura ise geleneksel yöntemlerle doğal salamura suyunda uykuya yatırılarak tatlandırılır. Tam zamanında havuzlardan alınıp, yağ ilave edilerek yemeğe hazır hale getirilir.

 

Written by fora_2018