Eylül 20, 2018 Genel Yorum yapılmamış

Neden Fora Zeytin?

 

GIDA GÜVENLİĞİ
Fora Zeytin ürünleri, kalitesi ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001 ve BRC sertifikaları ile belgelenmiş dünyanın en büyük zeytin fabrikasında, gerek üretim, gerekse ambalajlama aşamalarında tüm gıda hijyen şartlarının yerine getirildiği, ürün kalitesi, çevre bilinci ve güvenin esas olduğu bir anlayışla üretilir.

DÜRÜST ÜRETİCİ
Zeytin ambalajının üzerinde, zeytinin varyetesi (çeşidi), kalibresi (iriliği), net ve süzme ağırlığı, içindekiler, besin değerleri ve tavsiye edilen tüketim tarihi bilgileri net bir şekilde yer alır. Bununla birlikte, herhangi bir sorun veya şikâyet olduğunda ambalaj üzerindeki üretim parti numarasından, her üretim partisiden ayrılan şahit numuneler ile karşılaştırılarak takip edilebilir.

SAĞLIKLI ÜRÜNLER
Ürünlerimizde sağlığa zararlı hiçbir boya veya katkı maddesi kullanılmaz. Ürünlerimiz geleneksel yöntemlerle en doğal şekilde veya teknolojiyi kullanarak modern yöntemlerle hijyenik ortamlarda üretilir, el değmeden paketlenir. Birçok ürünümüzde koruyucu ilave etmeden strerilizasyon ve pastörizasyon teknikleri ile zeytinlerin tazeliği korunur ve raf ömrü uzatılır. Sadece gerekli olduğu durumlarda ise minimum seviye koruyucu ilave edilir. Tüm üretim süreçlerimiz Türk Gıda Kodesksi ve Avrupa Birliği Gıda Mevzuatlarına uygun olarak yürütülür.

SOSYAL SORUMLULUK
Fora Zeytin olarak çevremize, çalışanlarımıza, tüketicilerimize, üretici çiftçilerimize ve tüm topluma karşı sorumluluk bilinci ile hareket ediyoruz. Çevre bilinci ile üretim aşamalarında atıklarımızın arıtılması ve tüm çıktıların değerlendirilmesi için çalışıyoruz. Çalışanlarımıza güvenli bir çalışma ortamı ve adil haklar sunuyoruz. Tüketicilerimize en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla sunmak üzere planlama yapıyoruz. Üretici çiftçilerimize finansal destek sağlayarak, sürdürülebilir kaliteli hammadde alımı gerçekleştiriyoruz. Toplum için elimizden gelen desteği vermek üzere tüm iletişim kanallarından gelen talepleri değerlendiriyoruz.

Written by fora_2018