Ağustos 3, 2018 Ürünler Yorum yapılmamış

Lezzetin Oscar’ı Fora Kuru Sele Zeytin’e!

 

Türkiye’nin önde gelen zeytin üreticilerinden Fora Zeytin, dünyanın en prestijli lezzet ödülünü aldı. Fora Kuru Sele Zeytini, merkezi Brüksel’de bulunan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından, mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklere verilen “Üstün Lezzet Ödülü”ne (Superior Taste Award) layık görüldü.

Balıkesir’de dünyanın en büyük zeytin işleme tesisine sahip olan Fora Zeytin, kalitesini ve üstün lezzetini uluslararası boyutta tescilledi. Fora Zeytin; merkezi Brüksel’de bulunan, Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün (iTQi) mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içecekleri onaylayan “Üstün Kalite ve Tad Ödülü”ne layık görüldü.

Dünyaca ünlü şeflerden oluşan, Avrupa’nın lezzet konusundaki lider bağımsız otoritesi olan The International Taste & Quality Institute – iTQi; dünyanın dört bir yanındaki üstün lezzetli ve içecekleri test etme ve tanıtma üzerine faaliyet gösteriyor. Fora Kuru Sele Zeytini; mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içecekleri uluslararası boyutta onaylayan bir ödül olan “Üstün Lezzet Ödülü”nü (Superior Taste Award) aldı.

“ULUSLARARASI TANINIRLIKTA TEK ÖDÜL”

Uluslararası alanda lezzette kalitenin tek adresi olarak kabul edilen bu ödülü almaktan büyük gurur duyduklarını ifade eden Fora Zeytin Genel Müdürü Efe Yazıcı; şunları söyledi:

“Aldığımız Üstün Lezzet Ödülü ile bu kalitemizi ve lezzetimizi uluslararası boyutta tescillemiş olduk. Kanaat liderleri olan jüri üyeleri, Avrupa’nın en prestijli 16 aşçılık ve içecek dernekleri arasından seçiliyor. Uluslararası tanınırlıkta tek ödül olan bu ödülü almamız büyük önem taşıyor.

Fora Zeytin olarak hep yüksek kaliteli, sağlıklı ve lezzetli ürünler sunmak için çalışıyoruz. Fora Kuru Sele Zeytin’i üretirken özenle seçilmiş Gemlik Çeşidi siyah zeytinleri doğal yöntemlerle kurutuyoruz ve sağlıklı cam ambalajda sunuyoruz. Bu ödülle her kavanozda sağlıklı ve hijyenik zeytin sözümüze artı olarak üstün lezzet garantisi vermiş oluyoruz. “

Written by fora_2018